Home / Canapele / Canapea Extensibila 3 locuri Woody Camel K1
Canapea Extensibila 3 locuri Woody Camel K1

Canapea Extensibila 3 locuri Woody Camel K1

Stil: Modern Culoare: Camel

Discretia, rafinamentul si frumusetea sunt elementele definitorii pentru canapeaua Woody. Canapeaua Woody impresioneaza prin designul elegant si uimeste prin confortul resimtit.

Sezutul canapelei Woody este elastic si nedeformabil datorita constructiei pe spuma poliuretanica. Cadrul solid este construit din lemn si metal, asigurand astfel durabilitatea in utilizare, iar confortul este garantat de spuma poliuretanica din componenta sezutului.

Dimensiuni canapea standard: Adancime: 102 cm Lungime: 225 cm Inaltime: 82 cm Dimensiuni canapea extinsa:nAdancime: 116 cm Lungime: 180 cm Inaltime: 82 cm

Detalii tehnice: Sezutul, spatarul si pernele sunt realizate din stofa. Canapeaua Woody este realizata cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile. Picioarele canapelei sunt realizate din plastic.

Numar persoane: 3

Canapea Extensibila: Da

Tapiterie: Textila

Design: Modern

Lada depozitare: Nu

Compozitie: Spuma poliuretanican Asamblare: Produsul este asamblat. Pretul afisat nu include fotoliile si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului. Fotoliile pot fi achizitionate separat.

Vezi pretul
somproduct.ro

Alti clienti au cumparat

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Candelabru Elegance 483010412

Candelabru Elegance 483010412 este modul perfect pentru a imbogati designul casei,in zone precum dormitorul, holul …