Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Cutie pliabila cu lampa bactericida/virucida UVC Star S-021, 2 W, banda UV 253.7 nm, Captuseala folie aluminiu (Gri)

Star vine in ajutorul tau cu noul sterilizator UV tip geanta, pentru o preventie eficienta a ta si a celor din jurul tau.
Acest sterilizator are cateva puncte forte, care iti garanteaza eficienta dispozitivului, printre cele mai importante fiind dimensiunea, gradul ridicat de portabilitate si sterilizarea obiectelor.
Datorita dimensiunilor mai mari, spatiul de depozitare este mai crescut, ceea ce inseamna ca in interiorul sterilizatorului poti introduce de la chei, masca sau telefon, pana la haine sau obiecte de dimensiuni mai mare. De asemenea, pe langa posibilitatea de a sterilizare obiecte de dimensiuni mai mari, creste si cantitatea obiectelor pe care le poti steriliza in acelasi timp.
In ceea ce priveste portabilitatea sterilizatorului, acest lucru este posibil multumita sistemului de pliere a acestuia. Asadar, daca iti doresti sa te simti in siguranta chiar si in afara casei tale, tot ce trebuie sa faci este sa pliezi sterilizator si sa pornesti la drum.
Referitor la sterilizarea obiectelor, aceasta se realizeaza multumita tubului UV, ce are o putere de 2W si a bandei UV de 253.7nm,  care reusesc sa sterilizeze toate obiectele tale in doar 3 minute. Geanta este dezvoltata din materiale rezistente, poliester 600D, iar in interior aceasta este captusita cu o folie de aluminiu, care creste intensitatea razelor UV si care iti garanteaza durabilitate.
Modul de utilizare a acestui dispozitiv este unul cum nu se poate mai simplu, tot ce trebuie sa faci este sa asamblezi geanta tip cutie, lucru ce se realizeaza in doar cateva secunde, sa pui obiectele dorite spre sterilizare inauntrul acestuia, sa inchizi cutia si sa conectezi bateria externa la capacul de deasupra gentii si sa apesi butonul de pornire a acesteia.
Astepti 3 minute, iar obiectele tale sunt din nou sterile, fiind gata pentru urmatoare utilizare!
Specificatii:
  • Input: 5V / 0.38 – 0.42 A
  • UV tube Power: 2W
  • Input port: micro
  • UV wave band: 253.7 nm
  • Sterlization time: 3minutes
  • Material: Polyester(600D) + aluminum film
  • Product size: 280*280*220mm,foldable size: 280*300*65mm
  • Weight: 0.93kg

 

Vezi pretul

 

 

somproduct.ro

Alti clienti au cumparat

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Lampa UV Germicida Pentru Sterilizarea Si Dezinfectarea Aerului Cu Ultraviolete UV-C Xiaomi

Creaza-ti un mediu sanatos si steril chiar la tine acasa cu noua lampa Bactericida/Virucida UVC …