Home / Despre noi

Despre noi

Velvet Creative este un website cu profil home & deco care restrange cele mai bune produse si oferte ale magazinelor partenere. Suntem  echipa tanara care sustine piata home deco din Romania si cauta mereu cele mai bune optiuni pentru case de vis.

Magazinele home deco online cu care colaboram sunt verificate in prealabil pentru a ne asigura ca livreaza produse de calitate, eventual si cu garantie, acolo unde este cazul.

Venim in ajutorul tau cu idei de styling, propuneri de decorare sau chiar te ajutam sa iti gasesti produsul dorit. Cauti un produs anume? Este posibil ca noi sa stim deja de unde sa il achizitionezi.  😉 Sute de clienti ne recomanda si revin la noi pentru noi propuneri.

Clientii ne recomanda

Diana:

” Mi-am gasit canapeaua dorita pe velvetcreative.ro. Ma bucur ca i-am cunoscut deoarece experienta lor m-a ajutat sa gasesc magazinul potrivit. “

Alina B:

” Cautam un pat pentru camera baietelului meu si am ajuns pe acest site din pozele patului pe care il doream. Am gasit produsul aici si l-am comandat de la magazinul partener care mi l-a livrat foarte repede. “

Marcel E.:

” Tocmai m-am mutat si imi cautam o canapea extensibila usor de folosit si in care sa poti dormi fara dureri de spate. Aici am gasit-o si la un pret foarte bun. “

Iulia P.:

“Livingul meu arata mult mai bine acum cu masa alba si setul de canapea cu fotolii comandate. Calitate foarte buna si comunicare usoara cu magazinul partener la care am facut comanda. Ii  recomand!”

 

Vrei sa ne contactezi? Trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

 

Acest site este protejat de reCAPTCHA si de Google.
Confidentialitate si Termeni si conditii.

 

somproduct.ro