Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe

Aleco Air D16 Purify este recomandat pentru incaperi de pana la 25-30 m2 (h=2.6m)

Pentru spatii mai mari, poti alege modelul D22 Purify, iar pentru spatii mai mici modelul D14 Purify

D16 Purify este un aparat 2 în 1 asigurand eliminarea excesului de umiditate din aer, controlul umiditatii in intervalul optim, dar si filtrarea particulelor poluante, gratie filtrului HEPA ce poate fi montat pe aparat.

Acest dezumidificator-purificator este proiectat pentru a avea un consum redus de energie. Agentul de racire folosit, R290 are impact ZERO asupra stratului de ozon.

 

Dezumidificatorul D16 PURIFY este insotit de un filtru HEPA CADOU.

Filtrul HEPA CADOU este livrat într-o cutie de filtru, introdusă în cutia dezumidificatorului pentru a evita pierderea acestuia în timpul transportului.

Dezumidificatorul NU este prevăzut cu un filtru HEPA din fabrică, acesta funcționând și fără filtru HEPA.

ATENTIE! În cazul returnării dezumidificatorului în perioada legală de 14 zile de la achiziție, filtrul HEPA CADOU va fi returnat, sigilat și nefolosit. În caz contrar, filtrul va fi achitat de către client conform ofertei comerciale a filtrului respectiv (vezi Filtru D16 PURIFY in oferta acestui magazin online).

Dezumidificatorul NU este prevăzut cu un alt filtru HEPA în afara celui mentionat mai sus.

Performante Tehnice

 • Capacitate max. de dezumidificare 16l/zi (la 30°C, 80%Rh)
 • Debit aer 145mc/h.
 • Recomandat pentru spații de 25-30 mp (H=2,6m)
 • Consum redus de energie: max 215W (la 27°C, 60%Rh)
 • Nivel sonor: ≤42dB, treapta 2 de ventilare / ≤40 dB, treapta 1 de ventilare (la 1 m distanță)
 • Reglarea umiditatii tinta intre 30% si 80% Rh

D16 PURIFY este recomandat pentru

 • Uz casnic sau birouri cu o suprafata de pana la 25-30 m2 (h=2.6 m)
 • Eliminarea excesului de umiditate din incapere. Un nivel al umiditatii de peste 60% favorizeaza aparitia mucegaiului si cresterea disconfortului termic. Afla mai multe despre efectele negative ale umiditatii excesive aici
 • Mentinerea umiditatii in parametri normali (recomandat între 40 și 60% Rh) pentru a elimina riscul aparitiei mucegaiului și igrasiei
 • Imbunatatirea indicelui de confort termic – in special in verile ploioase, cand temperatura aerului este ridicata
 • Uscarea mai usoara si mai rapida a rufelor prin functia uscare rufe (se recomanda folosirea dezumidificatorului intr-o incapere de dimensiuni mai mici si incalzite, pentru cresterea eficientei aparatului).
 • Filtrarea aerului: D16 PURIFY este dotat cu un pre-filtru lavabil care retine particulele mari de praf. Suplimentar, primesti cadou un filtru HEPA ce poate retine pana la 95% din particulele cu o dimensiune de pana la 0.3µm (microni, mult mai mici decat ceea ce ochiul uman poate vedea) precum sporii de mucegai, particulele de praf aruncate in aer de santierele in constructie, bacterii, particule de vopsea si multi alti poluanți. Este ideal pentru cei care au diverse alergii la praf, polen, acarieni, par de animale si alti alergeni care se raspandesc usor in aer. Acesta trebuie schimbat la 6-12 luni sau in momentul in care isi schimba culoarea in gri.

 

Vezi pretul

 

vivre.ro

Alti clienti au cumparat

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Congelator LDK BDC 100, Clasa A+, Capacitate 86 L, 3 sertare

Congelatorul LDK BD 100 este un congelator vertical in care se pot depozita orice tip …