Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Lampa sterilizare cu ozon AlecoAir L30-OZ TOWER Telecomanda

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

 

Lampa V-UV AlecoAir L30-OZ TOWER este solutia optima pentru sterilizarea eficienta si rapida a unei incaperi prin generarea de ozon.

Ozonul generat patrunde in unghiurile care nu pot fi atinse prin alte mijloace de dezinfectare precum radiatiile UV, cum ar fi: suprafetele de sub mobilier sau de deasupra, sertarele deschise, nisele ascunse, rafturile sau alte zone mai greu de accesat.

De asemenea, ozonul este cunoscut pentru capacitatea sa de a neutraliza mirosurile neplacute din incaperea in care actioneaza, inclusiv pe cele pregnante formate in timp. Cu alte cuvinte, mirosul nu este acoperit ci este oxidat si eliminat.

Inainte de a incepe sterilizarea incaperii vizate, recomandam consultarea cu atentie a manualului care insoteste produsul AlecoAir L30-OZ TOWER. Folosirea aparatului cu resonsabilitate va veni deopotriva cu satisfactii la finalul procesului.

Pentru o eficienta crescuta, L30-OZ TOWER se utilizeaza pe o suprafata de pana la 30mp. Produsul poate fi folosit cu succes in birouri, cabinete medicale, sali de asteptare sau alte spatii asemanatoare, dar si in orice incapere din locuinta ta.

Control eficient

Telecomanda

Cu ajutorul telecomenzii poti controla aparatul la o distanta de 15 m, pentru o utilizare simpla si comoda a aparatului.

Aparatul poate fi setat sa functioneaza 15, 30 sau maxim 60 minute astfel:

  • 15 minute pentru incaperi mici de pana la 10 m2 precum toalete, bai, bucatarii
  • 30 minute pentru incaperi de pana la 20 m2 precum dormitoare, bai, Sali de asteptare
  • 60 minute pentru incaperi de pana la 30-40 m2 precum sufragerii, garsoniere, birouri si spatii comerciale

 

Vezi pretul

 

somproduct.ro

Alti clienti au cumparat

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Congelator LDK BDC 100, Clasa A+, Capacitate 86 L, 3 sertare

Congelatorul LDK BD 100 este un congelator vertical in care se pot depozita orice tip …