Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Lampa UV-C AlecoAir L60 SMART WiFi Telecomanda

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Lampa UV-C AlecoAir L60 SMART este solutia optima pentru sterilizarea eficienta a unei incaperi sau al oricarui spatiu inchis, acest lucru datorandu-se optiunii duble de sterilizare cu lumina UV-C sau ozonificare.

Pentru ce poate fi utila lampa L60 SMART?

► pentru sterilizarea cabinetelor medicale, salilor de asteptare sau a altor spatii cu risc de contaminare

► pentru sterilizarea saloanelor cosmetice, frizeriilor, magazinelor sau a altor incinte cu trafic si risc de contaminare

► pentru sterilizarea birourilor. Poate fi folosit dupa ce toti angajatii au plecat acasa. Lampa poate fi controlata de la distanta, prin aplicatie

► pentru sterilizarea coletelor, obiectelor transportate si cu risc de contaminare

► pentru sterilizarea camerelor de hotel, inainte de a primi noi vizitatori

► pentru sterilizarea VAN-urilor, dubelor sau mijloacelor de transport in comum, la capat de linie

► pentru sterilizarea bailor, dormitoarelor, sufrageriilor, atunci cand nimeni nu este in casa

Sterilizarea unei incaperi poate fi un proces mult mai simplu si rapid decat crezi! L60 Smart este un produs care imbina utilul cu placutul fiindca in timpul procesului de sterilizare nu trebuie sa te afli in incaperea in care se afla aparatul. Practic, nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa studiezi cu atentie manualul care insoteste lampa si sa folosesti aparatul in mod responsabil.

Pentru o eficienta crescuta, L60 SMART se utilizeaza pe o suprafata de pana la 60mp. Produsul poate fi folosit cu succes in birouri, cabinete medicale, sali de asteptare sau alte spatii asemanatoare, dar si in orice incapere din locuinta ta.

L60 SMART contine 6 lampi: 3 lampi UV cu ozon si 3 lampi UV fara ozon, acestea avand posibilitatea de a fi folosite in functie de modul de functionare dorit. Poti folosi doar optiunea de sterilizare cu UV-C, doar optiunea de sterilizare cu Ozon sau modul complet de sterilizare.

Vezi pretul

 

somproduct.ro

Alti clienti au cumparat

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Congelator LDK BDC 100, Clasa A+, Capacitate 86 L, 3 sertare

Congelatorul LDK BD 100 este un congelator vertical in care se pot depozita orice tip …