Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Lampa UV-C bactericida AlecoAir L10 HANDY

Lampa UV-C AlecoAir L10 HANDY este solutia optima si la indemana oricui, pentru o sterilizare eficienta a suprafetelor mici si a obiectelor supuse riscului de contaminare.

Sterilizarea cu L10 HANDY se preteaza pentru haine, suprafete de contact, manere, bani, colete, tastaturi, jucarii, sticle sau pahare inainte de utilizare, lenjerii de pat, telefoane, tapiterii de masini si multe alte obiecte care ne inconjoara din viata de zi cu zi.

 

SIGURANTA SI EFICIENTA

Lampa bactericida L10 Handy se poate folosi usor si in siguranta fiindca in timpul procesului de dezinfectare, lumina UV-C este indreptata orizontal strict spre suprafata vizata si nu se intersecteaza cu ochii. Daca lampa este inclinata sau indreptata in sus, aceasta se opreste sau ramane oprita.

 

Pentru a obtine rezultate optime, lampa trebuie sa se afle la o distanta de 1-4 cm fata de suprafetele care urmeaza sa fie sterilizate. Sunt necesare 2-3 treceri la o viteza redusa, astfel incat sa existe certitudinea ca lumina UV-C acopera suprafata dorita. Radiatiile UV-C pot distruge ADN-ul microorganismelor in aproximativ 20 secunde de expunere si nu produc reziduuri chimice.

Functia TIMER permite selectarea intervalului de functionare dorit: 5, 15, 30 minute sau operare continua.

Dupa utilizare, acoperiti lampa cu capacul de protective si puneti produsul in siguranta, pentru a nu putea fi utilizat de copii sau alte persoane care nu cunosc modul de functionare al acestei lampi.

Lampa UV-C are o durata medie de viata de max 8000 ore.

 

Vezi pretul

 

somproduct.ro

Alti clienti au cumparat

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Congelator LDK BDC 100, Clasa A+, Capacitate 86 L, 3 sertare

Congelatorul LDK BD 100 este un congelator vertical in care se pot depozita orice tip …