Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Lampa UV Germicida Pentru Sterilizarea Si Dezinfectarea Aerului Cu Ultraviolete UV-C Xiaomi

Creaza-ti un mediu sanatos si steril chiar la tine acasa cu noua lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaoda!

Aceasta ofera o dubla dezinfectare si isi face treaba mai rapid si mai temeinic decat am putea sa o facem cu metodele traditionale. Emisia de raze UV-C reprezinta cea mai eficienta metoda de a distruge micro-organismele, care sunt anihilate in proportie de 99.9%. Razele ultraviolete de tip UV-C distrug capacitatea organismelor infectioase de tip virusuri, acarieni sau bacterii sa se reproduca, iar pe cele mai multe le distrug aproape instant la nivel de structura ADN. Inclusiv noul tip de Coronavirus este sensibil la razele ultraviolete si va fi anihilat instantaneu de pe orice suprafata!

In plus, aceasta lampa ofera pe langa dezinfectarea cu raze de tip UV-C si sterilizarea cu Ozon, care este un puternic oxidant. De asemenea, este important de mentionat faptul ca, lampa are o putere de 25W!

In timpul punerii in functiune, nu este permis sa stam in incaperea respectiva (nici animalele de companie).

Lampa beneficiaza de un design elegant si practic totodata, deoarece nu are colturi taioase, manevrarea ei devine automat mult mai usoara. Aceasta lampa dezinfecteaza incaperea in care o plasezi in doar 30 de minute, iar dupa ce timpul de dezinfectare a expirat aceasta se opreste singura automat!

Aceasta poate fi amplasata in bucatarie, baie, dulapuri, frigider, spatiul destinat depozitarii materialelor sanitare,dormitor, living room, sau chiar in geanta ta de serviciu, rucsac, sau ghiozdanul copilului tau! Aceasta lampa se incarca printr-un cablu USB si are o baterie de 700mAh, care iti promite o autonomie excelenta! Mai pe scurt, lampa se poate utiliza de 12 ori cu doar o singura incarcare, iar durata de viata a acesteia este de 8000 de ore.

Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaoda dispune de un design modern si ergonomic, acest lucru tranformand-o intr-un obiect foarte util, care nu trebuie sa lipseasca din casa ta, in aceste momente in care trebuie sa punem sanatatea noastra si a persoanelor dragi pe primul loc!

  • Type: UV germicidal Disinfection lamp
  • Emitting color: Bluish violet
  • Voltage: 3.7V
  • Wattage: 2.5W
  • Battery: 700mAh / Micro USB Charging

IMPORTANT !

IN TIMPUL PUNERII IN FUNCTIUNE NU ESTE PERMISA IN INCAPERE PREZENTA OAMENILOR SI/SAU A ANIMALELOR DE COMPANIE. TREBUIE EVITAT SA VA UITATI LA SURSA DE LUMINA A ACESTEIA. EVITATI EXPUNEREA PLANTELOR EFECTULUI RAZELOR UVC. EXISTA RISC DE DECOLORARE A OBIECTELOR DIN PLASTIC!

Vezi pretul

 

 

somproduct.ro

Alti clienti au cumparat

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Congelator LDK BDC 100, Clasa A+, Capacitate 86 L, 3 sertare

Congelatorul LDK BD 100 este un congelator vertical in care se pot depozita orice tip …