Home / Mobilier / Pat tapitat alb Apollo
Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Pat tapitat alb Apollo

Pat tapitat alb Apollo . Culoare: Alb. Patul Apollo este un pat modern cu design minimalist care se remarca prin linile suple ale cadrului cu marginile inguste si prin capataiul lasat pe spate pentru un suport si confort ideal. nPatul este imbracat in piele ecologica de cea mai buna calitate ce inlocuieste cu success pielea naturala prin intretinere mai usoara si durabilitate de utilizare mai mare. Patul Apollo este prevazut cu somiera metalica rabatabila si spatiu de depozitare.

Detalii tehnice: Patul este construit pe cadru de lemn tapitat in intregime cu piele ecologica PU, rezistenta in timp si foarte usor de intretinut. Patul contine suportul pentru saltea de tip somiera rabatabila si lada pentru depozitare.

Montaj rapid si usor. Montajul se realizeaza in 60 de minute pe baza schitei de montaj inclusa in colet.

Dimensiuni exterioare pat: Pentru saltea 200 x 140 cm : lungime: 230 cm, latime: 154 cm, inaltime capatai:96 cm.

Pentru saltea 200 x 160 cm : lungime 230 cm, latime 174 cm, inaltime capatai 96 cm. Pentru saltea 200 x 180 cm : lungime 230 cm, latime 194 cm, inaltime capatai 96 cm. Adancimea saltelei in pat : 6 cm. ( cat intra salteaua in pat) Inaltimea cadrului cu picioare : 34 cm. Inaltimea picioarelor : 3 cm.

 

Vezi pretul

 

somproduct.ro

Alti clienti au cumparat

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Pat tapitat cu stofa “Jolie” Blue, 200×160 cm

Patul Jolie Blue, imbina perfect accentele nordice cu materialele premium si stilul modern. Acesta defineste …