Home / ACCESORII PAT / Perne / Perna microfibra cu umplutura Dreamball
Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Perna microfibra cu umplutura Dreamball

Perna microfibra cu umplutura Dreamball

Bucurati-va de confortul oferit de tesatura din bumbac 100%. Simtiti puterea naturii, perna fiind fabricata din tesatura 100% naturala combinata cu o umplere de inalta calitate, ce asigura o circulatie perfecta a aerului in timpul somnului si mentinerea unei temperaturi optime a corpului. Astfel, somnul dumneavoastra va fi profund si relaxant.

Perna este umpluta cu fibre HCS spirala rasucite, sub forma de bile elastice. Acestea sunt acoperite cu silicon si rasucite mecanic, asigurand cea mai buna rezistenta si elasticitate. Umplutura obtinuta are proprietati apropiate de caracteristicile pufului natural, fiind recomandata mai ales persoanelor care sufera de alergii.

Tehnologia Dreamball a fost conceputa pentru a garanta o perfecta circulatie a aerului si o mentinere a temperaturii optime a corpului. Caracteristicile acestei tehnologii includ o putere excelenta de umplere, blandete si elasticitate a fibrelor, asigurand astfel cel mai inalt nivel de confort.

Garanteaza o sustinere corespunzatoare a capului si a coloanei vertebrale in zona gatului, pe timpul somnului. Monofilamentele au mici canale care reduc greutatea produsului inlesnind totodata circulatia corespunzatoare a aerului.

Husa pernei este prevazuta cu un fermoar lateral, pentru a putea fi data jos si aerisita corespunzator.

Dimensiune: 50 x 70 cm.

Material: 100% bumbac.

Avantaje: Tesatura exclusivista de cea mai noua generatie.

Intretinere:

Se recomanda aerisirea periodica a pernei. Perna nu se spală, nu se calcă, nu se foloseşte inălbitor, nu se curaţă chimic.
Spalarea husei se poate face la o temperatura de pana la 95 de grade, astfel se pastreaza proprietatile antialergice si se garanteaza un mediu de somn extrem de curat.

 

Vezi pretul
somproduct.ro

Alti clienti au cumparat

Velvet Home Deco - recomandari pentru casa ta

Perna Pocket Spring

Pernă Poket Spring Dimensiune : 50 x 70 cm. Compozitia pernei : Polyester silicon 100% …